english    romana
MONTAJ SISTEME ALARMĂ ANTIEFRACȚIE

Servicii de monitorizare si interventie

West Protguard Sistem detine un dispecerat modern de monitorizare si preluare a alarmelor la efractie, avizat de organele de politie.

Conectarea sistemelor in dispecerat se poate face in mai multe variante, pentru fiecare beneficiar se alege varianta optima: pe linie GPRS, pe linie fixa sau GSM.


Servicii de monitorizare si Interventie

Prin monitorizarea unui sistem de alarmare se asigura transmiterea către centru de monitorizare a cel puţin 5 tipuri de semnale (efracţie, hold-up, armare/dezarmare, cădere reţea tensiune, defecţiuni tehnice, etc), precum şi interogarea stării sistemului conectat, la anumite intervale de timp, în funcţie de categoria obiectivului. In cazul receptionarii mesajelor de efracţie sau panica, echipaje mobile de interventie formate din agenti de paza inarmati si calificati profesional asigura interventia rapida la acel obiectiv luand toate masurile ce se impun. Confirmarea timpului de sosire a agenţilor la obiectiv, se face printr-un dispozitiv electronic conectat la dispecerat care inregistreaza ora sosirii la obiectiv.

Lucrari de instalari sisteme antiefractie

Prin personalul din cadrul compartimetului tehnic asiguram proiectarea, instalarea, intretinerea si postgarantia sistemelor de securitate.
In functie de specificul unitatii la care urmeaza a se efectua lucrarea specialistii nostrii sunt in masura sa efectueze:
  • Instalari sisteme de alarma,
  • Sisteme control acces,
  • Instalatii de televiziune cu circuit inchis,
  • Interfonie sau videofonie la case particulare, apartamente bloc, etc.
  • Instalari, monitorizari si supraveghere a autovehiculelor prin GPS;
  • Alte servicii in domeniu
  • Consultanta de specialitate in domeniul serviciilor de securitate privata;

Lucrari de instalatii electrice

Electricienii din cadrul societatii, avand in vedere pregatirea de specialitate si practica acumulata in munca, pot executa lucrari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune de la faza de proiectare pana la finalizarea lucrarii. Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate asigurand o functionare indelungata fara probleme.

 
West Protguard

Sediul central: Arad, str. Barabas Bela, nr 29
Jud.: Arad
Tel: 0257 28 77 92
Tel/Fax: 0257 28 77 92
Email: arad@westprotguard.ro
Curs: Dispecer centru de alarma
Curs: Manager de securitate
Camera de Comert Industrie  si Agricultura Arad

Patronatul societatilor de securitate

Copyright 2010 West Protguard Transport Toate drepturile rezervate.
v 1.1.03