english    romana
SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE

West Protguard Transport

Sediul central: Arad, str. Barabas Bela, nr 29
Jud.: Arad
Tel: 0257 28 77 92
Tel/Fax: 0257 28 77 92
Email: arad@westprotguard.ro

Contact

nume/prenume:
email:
subiect:

CUM NE PUTEM CUNOASTE SI COLABORA?

Colaborarea, in ceea ce ne priveste, va este garantata din momentul in care va manifestati interesul fata de societatea noastra, chiar si telefonic, la sediul central sau la oricare din punctele noastre din tara. Reprezentantii nostri va vor propune o solutie tehnica si oferta comerciala aferenta, cu toata diligenta si atentia fata de specificul activitatii dumneavoastra si de necesitatea rezolvarii oricaror cerinte, in domeniul nostru de activitate. Daca este necesar, vi se va acorda si consultanta necesara intocmirii, sau actualizarii unui eventual plan de paza anterior si organizarea dispozitivului de paza, protectie si/sau supraveghere si interventie.

In masura in care se manifesta un acord reciproc asupra termenilor propusi, se poate semna un contract de prestari servicii. Daca se va cadea de acord asupra termenilor generali ai relatiei societatii dumneavoastra cu societatea noastra, se va intocmi si semna contractul de prestari servicii de paza, protectie, supraveghere, transport valori sau interventie, specificandu-se cu exactitate natura si volumul serviciilor prestate, locul desfasurarii activitatii, pretul orar sau valoric al serviciilor prestate, termenul limita al achitarii contravalorii serviciilor prestate si durata contractului.

Data inceperii prestarii serviciilor trebuie sa lase la dispozitia societatii noastre timpul necesar pentru studierea situatiei operative a obiectivului, selectionarea si pregatirea personalului necesar, asigurarea si pregatirea mijloacelor tehnice specifice, finalizarea documentatiei necesare prestarii serviciilor in conditii de legalitate si eficienta.

 
West Protguard

Sediul central: Arad, str. Barabas Bela, nr 29
Jud.: Arad
Tel: 0257 28 77 92
Tel/Fax: 0257 28 77 92
Email: arad@westprotguard.ro
Curs: Dispecer centru de alarma
Curs: Manager de securitate
Camera de Comert Industrie  si Agricultura Arad

Patronatul societatilor de securitate

Copyright 2010 West Protguard Transport Toate drepturile rezervate.
v 1.1.03